Haartransplantatie is een behandeling voor mannen en vrouwen die lijden aan haarverlies. De procedure herstelt het haar door het transplanteren van nieuwe haarfollikels (grafts) in kalende of dunner wordende gebieden. Haartransplantatie duurt meestal een volledige dag en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. In deze operatie worden gezonde haarfollikels verwijderd van de achter- en / of zijkant van het hoofd en getransplanteerd naar gebieden waar haaruitval optreedt.

Een haartransplantatie is helaas niet voor iedereen weggelegd. Vooraf is er altijd een analyse nodig van de arts.

Hoe kan ik mijn hoofdhaar laten analyseren?

  • Stuur foto’s van uw achter-, voor-, boven-, en zijkanten van uw hoofd naar beoordeling@medicalpoint.nl of naar onze Whatsapplijn: +31 640 594 852. U krijgt dezelfde dag nog een vrijblijvende analyse.

     

     

  • U kunt er ook voor kiezen om een afspraak met ons te maken voor een consultgesprek met de arts. Hij kan u gelijk vertellen wat er voor u mogelijk is.

Consult en behandeling

Wij vinden het belangrijk dat u goed bent geïnformeerd. Tijdens een consult met de arts informeren we u over de voordelen van een haartransplantatie, de risico’s, kosten en nazorg.  Er wordt duidelijk geïnformeerd wat er voor u mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook krijgt u een schriftelijk document mee dat u thuis op uw gemak door kunt lezen.

Vraag een gratis consult aan      Binnen 1 uur gratis haaranalyse        Onze Tarieven