Nadat wij uw hoofdhaar hebben beoordeeld en uitvoerig uw behandelplan hebben besproken wordt uw reis voor u ingepland. U krijgt vooraf al uw benodigde reisbescheiden toegestuurd, zoals uw vliegtickets en visum.

In Istanbul wordt u warm verwelkomt door ons Nederlandstalig hostess en wordt u naar uw hotel gebracht. De hostess zal u meer informatie geven over uw dagindeling in Istanbul. 

Dag van de behandeling:
De dag van de behandeling is meestal de volgende dag na aankomst in Istanbul. Op deze dag komt de hostess u op het afgesproken tijdstip ophalen voor uw haartransplantatie.

Voorbereiding:
U krijgt eerst een uitgebreid gesprek met de arts, u geeft duidelijk uw wensen en verwachtingen aan. Hierna worden de gebieden afgetekend waar de haren geïmplanteerd gaan worden. Tevens wordt er bepaald hoeveel grafts er nodig zijn per gebied.

De voorste haarlijn wordt samen met u besproken en afgetekend. De haarlijn is heel belangrijk voor een natuurlijke uitstraling.

Nadat alles duidelijk is besproken wordt het hoofdhaar afgeschoren ( bij vrouwen klein gedeelte en niet het hele hoofdhaar) en krijgt u een lokale anesthesie. Wij hanteren de pijnloze verdoving. Dit is een spraytechniek. 

Afhankelijk van de aantal grafts duurt de haartransplantatie 4 tot 8 uur.  Wanneer de grafts uitgehaald worden dan ligt u op uw buik en wanneer deze weer ge├»mplanteerd worden ligt u op uw rug of half rechtop.

Tijdens de haartransplantatie krijgt u tussendoor een lunch en kunnen pauzes ingelast worden voor het gebruik maken van het toilet. Tijdens het hele proces is het mogelijk om tv te kijken of naar muziek te luisteren.

 

De stappen van de implantatie:

  • Verzamelen van de donorharen

  • De grafts verzamelen, prepareren en tellen

  • Aanbrengen van nieuwe kanalen om de haren in te implanteren

  • Implanteren van de haren in de geopende kanalen

 

Na uw haartransplantatie krijgt u nogmaals van ons informatie over de nazorg en uw medicijnen. Hierna wordt u door ons hostess teruggebracht naar uw hotel. Deze avond dient u rustig aan te doen en goed uit te rusten.

Dag na de behandeling:

De dag na de behandeling dient u ook rustig aan te doen. Mocht u willen dat uw verband verwisseld wordt, omdat deze te veel onder het bloed is, dan is dit zeker mogelijk. U kunt onze hostess bellen en zij zal ervoor zorgen dat uw verband verwisseld wordt.

Dag van vertrek:

De dag van vertrek komt onze hostess u op de afgesproken tijdstip ophalen voor uw eerste wasbeurt. De wasbeurt zal ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag nemen. Tijdens de wasbeurt wordt u uitgelegd hoe u de haren moet wassen de aankomende week. U krijgt van ons shampoo-lotion mee naar huis.

Meer informatie over het wassen van uw hoofdhuid kunt u hier vinden.  

 

Vraag een gratis consult aan       Binnen 1 uur gratis haaranalyse        Onze Tarieven