Om te begrijpen hoe Hairegen werkt is het belangrijk om te weten hoe en waarom we haarverlies hebben.

De groeifase van het haar wordt ingekort doordat er veel DHT op de hoofdhuid voorkomt en hier een erfelijke aanleg tot overgevoeligheid voor is. Wanneer dit gebeurt, krimpen de bloedvaten en worden de haarfollikels niet meer goed gevoed.  De huid op hoofdhuid wordt dunner en verliest zijn flexibiliteit. De haarvernieuwingscyclus wordt verkort en de haarwortels worden langdurig gedeactiveerd. Wanneer dit proces vordert, wordt het onomkeerbaar en kunnen er geen haren meer uit de wortels groeien. 

Hairegen is de eerste apparaat die op PCLT technologie werkt ( Pinpoint Current Laser Therapy).
Hairegen is empirisch getest in een klinische omgeving en deskundigen hebben de werking ervan bevestigd.

Hoe werkt het?

Hairegen heeft 4 verschillende behandelingsmechanismen. Hairegen’s unieke technologie combineert alle voordelen van bekende en bewezen haarverlies therapieĆ«n en voegt nog meer behandelingsmechanismen toe die uniek zijn voor Hairegen.

 

 

Biochemisch

Hairegen introduceert voorzichtig kleine hoeveelheden zink en koper op de hoofdhuid met behulp van zijn metalen platen, direct daar waar het nodig is.

 

 

 

Elektrisch

Hairegen pinpoint technologie beheert elektrische microstromen tot duizenden punten om de hoofdhuid en haarfollicles te stimuleren

 

 

 

 

 

Mechanisch

Hairegen’s schijven creĆ«ren duizenden drukpunten vermenigvuldigd met zachte trillingen die de hoofdhuid en haargroei bevorderen.

 

 

 

 

 

 

Optisch

Een lage intensiteit koude laserstraal (LLLT) wordt geprojecteerd op de hoofdhuid om de celdeling te versnellen en te helpen bij het snel herstellen van het haar.

 

 

 

 

 

Hairegen is SLIM! 

Hairegen geeft u feedback en rapporteert u de vordering die u maakt. U krijgt van ons inlogcodes om in te loggen op uw eigen Hairegen.

Bel of stuur een Whatsapp voor meer informatie


Foto’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag een gratis consult aan          Binnen 1 uur gratis haaranalyse


VIDEO’S

Hoe werkt de Hairegen?

 

 

Gebruiksaanwijzing Hairegen