Wij zijn een Nederlands bedrijf met vestigingen in Istanbul, Amsterdam, meerdere consult locaties in heel Nederland en klanten over de hele wereld. Ons jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we in Istanbul met de beste artsen en specialisten werken. Hierin is de kwaliteit, hygiëne en een natuurlijke uitstraling na de haartransplantatie voor ons altijd een leidraad geweest.

In Turkije wordt u opgevangen door ons Nederlandstalig hostess en wordt u begeleid van begin tot eind. Wij willen niet dat u voor verassingen komt te staan, vandaar dat we in Nederland van tevoren heel duidelijk met u doornemen wat u te wachten staat en welke kosten hieraan zijn verbonden. Uw nazorg wordt in Nederland voortgezet en u krijgt van ons uw groeigarantie mee. U bent van begin tot eindresultaat in goede handen.

Onze artsen  beschikken over jarenlange ervaring, een hoog kennisniveau en zijn betrokken bij uw situatie. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit, betaalbaar en toegankelijk. De haartransplantatie wordt door de haartransplantatie specialist verricht. Alle haartransplantatie behandelingen worden volledig door een ISHRS specialist verricht.

Ons team staat 24/7 klaar voor al uw vragen en opmerkingen, zowel in Nederland als in Turkije.

 

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Waarom zo goedkoop?’

De belangrijkste reden dat wij de haartransplantatie zo goedkoop kunnen aanbieden is omdat we een eigen team van artsen en specialisten hebben waardoor we geen hoge bemiddelingskosten hoeven door te berekenen. De behandeling vindt plaats in een A-plus ziekenhuis  waar we gebruik maken van de nieuwste methodes. Kwaliteit van de artsen, ziekenhuis en de behandeling is van zeer hoog niveau. 

Vraag een gratis consult aan       Binnen 1 uur gratis haaranalyse     Onze Tarieven