FUE haartransplantatie

Wanneer je een haartransplantatie wilt laten uitvoeren omdat je last hebt van dunner wordend of zelfs kaler wordend haar kun je kiezen uit een aantal verschillende behandelmethoden. Tegenwoordig zijn de meest gebruikte behandelmethoden de FUE haartransplantatie of de DHI methode. In deze blog lichten we de FUE haartransplantatie graag uitgebreid toe zodat je weet wat de voor- en nadelen zijn om voor deze methode te kiezen.

FUE haartransplantatie

Bij de FUE methode worden haarzakjes met een holle naald losgemaakt en één voor één getransplanteerd naar de gewenste plek. Deze methode kan ook uitgevoerd worden met een extra kleine naald die zorgt voor nog sneller herstel en littekenvorming tegengaat. Dit is de zogenaamde micro FUE haartransplantatie. Tijdens één FUE sessie kunnen er tot wel 4000 grafts worden geïmplanteerd, de behandeling is goedkoper dan de DHI behandelmethode en het heeft een kortere behandeltijd. Het grote voordeel van deze methode is dat het niet meer nodig is om een stuk uit de hoofdhuid te snijden, zoals vroeger wel gedaan werd.

FUE haartransplantatie kosten

De FUE haartransplantatie kosten zijn bij Medicalpoint relatief laag. Wij bieden onze haartransplantaties zo goedkoop aan omdat wij werken met een eigen team van artsen en specialisten. Hierdoor kunnen wij besparen op de veelal hoge bemiddelingskosten, en dit merk jij als klant meteen in je portemonnee! Als je een FUE haartransplantatie uit laat voeren in Turkije betaal je een prijs van 1.900 euro voor het all-inclusive pakket, als je dezelfde behandeling uit laat voeren in onze kliniek in Landsmeer betaal je 2.400 euro. Voor zowel de transplantatie in Turkije als die in Nederland geldt dat je een pakketprijs betaalt zonder onverwachte kosten. Je kunt kiezen tussen de FUE of de DHI techniek, krijgt een onbeperkt aantal grafts en alle nazorg en nabehandeling in onze kliniek in Landsmeer. Als je de haartransplantatie in Istanbul laat uitvoeren krijg je ook het retourticket, hotelovernachting en transfers inbegrepen in de prijs van het all-inclusive pakket. In Turkije is een Nederlandstalige hostess aanwezig, zodat je alle noodzakelijke communicatie gewoon in je eigen taal kunt voeren.

FUE haartransplantatie

Als je een haartransplantatie gaat laten uitvoeren zul je je misschien afvragen wat is beter: FUE of DHI? Op die vraag kunnen we geen eenduidig antwoord geven, omdat de methoden anders zijn en beiden hun voordelen hebben. Wij vertellen in een andere blog uitgebreid over de DHI methode, zodat je van beide methoden kunt nalezen hoe het werkt en wat de voor- en nadelen van beide methoden zijn. Mocht je meer advies willen over een FUE haartransplantatie, FUE haartransplantatie kosten of een DHI haartransplantatie en de kosten kun je ook contact met ons opnemen zodat we persoonlijk advies kunnen geven. Voordat je een haartransplantatie gaat laten uitvoeren is het verstandig om, naast het advies voor de methode, jezelf ook goed te laten voorlichten over de kosten. Een haartransplantatie wordt in de meeste gevallen namelijk niet vergoed door je zorgverzekering, wat betekent dat je de volledige kosten zelf moet betalen.

Table of Contents

FUE Haartransplantatie

Regenera Activa

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.