Over ons

Wij zijn een Nederlands kliniek met een vestiging in Nederland en in Istanbul en klanten over de hele wereld. Je kan zelf kiezen waar je de behandeling wilt ondergaan. Ons jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we met de beste artsen en specialisten werken. Hierin is de kwaliteit, hygiëne en een natuurlijke uitstraling na de haartransplantatie voor ons altijd een leidraad geweest.

Wij willen niet dat je voor verassingen komt te staan, vandaar dat we van tevoren heel duidelijk met je doornemen wat je te wachten staat en welke kosten hieraan zijn verbonden. Alle nazorg wordt in Landsmeer voortgezet en je krijgt van ons je groeigarantie mee. Je bent van begin tot eindresultaat in goede handen.

Onze artsen  beschikken over jarenlange ervaring, een hoog kennisniveau en zijn betrokken bij jouw situatie. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit en werken uitsluitend strikt met medische protocollen.

Ons team staat 24/7 klaar voor al je vragen en opmerkingen.

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Waarom zo goedkoop?’

De belangrijkste reden dat wij de haartransplantatie zo goedkoop kunnen aanbieden is omdat we een eigen team van artsen en specialisten hebben waardoor we geen hoge bemiddelingskosten hoeven door te berekenen. In Nederland werken we ook met onze eigen artsen uit Istanbul. We hebben een vast team uit Istanbul die de behandelingen in Nederland uitvoert waardoor we de kosten hier ook scherp kunnen houden. We maken altijd gebruik van de nieuwste methodes, apparatuur en instrumenten.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek in Landsmeer.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via het contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid  informatie en eerlijk advies wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie.

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

15 jaar ervaring

Goede nazorg

Nieuwste methodes & technieken

Ervaren artsen uit Istanbul

Onbeperkt aantal grafts

Vaste duidelijke prijs zonder extra kosten achteraf

Moderne kliniek met 6 behandelruimtes

Goedkoopste in Nederland

Meest gestelde vragen

De kwaliteit en kosten van de haartransplantatie in Nederland kunnen we scherp houden omdat we met onze eigen artsen uit Istanbul werken. Dit is stukken gemakkelijker want je hoeft niet meer te reizen. 

De belangrijkste reden dat wij de haartransplantatie in Istanbul zo goedkoop kunnen aanbieden is omdat we een eigen team van artsen en specialisten hebben waardoor we geen hoge bemiddelingskosten hoeven door te berekenen.

De arbeidslonen van de specialisten liggen lager dan in Nederland, maar de ervaring velen malen hoger.

Dit kan alleen beoordeeld worden door onze artsen. Dit heeft te maken met de kwaliteit van je donorgebied en de grootte van het gebied waar je haartransplantatie nodig hebt. Je kan foto’s sturen via onze Whatsapplijn of via ons contactformulier zodat we je binnen dezelfde werkdag een terugkoppeling kunnen geven. Het is ook mogelijk dat je in ons kliniek langskomt voor een gratis adviesgesprek waar je gelijk te horen krijgt wat er mogelijk is voor je.

De haren die worden getransplanteerd komen uit de haarkrans. Dit gebied is immuun tegen erfelijke haaruitval. Deze immuniteit blijft wanneer de haren worden getransplanteerd.

Nee, tijdens de operatie worden er zoveel mogelijk grafts eruit gehaald en geïmplanteerd wat je nodig heeft. Wanneer je bijvoorbeeld 3000 grafts nodig hebt en er kan meer uitgehaald worden omdat dit beter is voor de dichtheid dan wordt dit gedaan, zolang je donorgebied dit toelaat natuurlijk.

Samen met de arts wordt er tijdens een consult besproken op welke gebieden de grafts worden geïmplanteerd. De arts tekent dit af en vraagt je naar je mening. De artsen hebben jarenlange ervaring en weten precies waar de haarlijn begint en zullen je dit ook laten zien.

Onze artsen zijn gespecialiseerd in haartransplantaties. Dit betekent dat ze precies weten hoe de haren geïmplanteerd moeten worden waardoor er een natuurlijke look wordt gecreëerd. Bijv. in plaats van rechte lijnen aan de voorkant te implanteren worden de haren zigzag geïmplanteerd wat een natuurlijke effect geeft. Daarnaast is het heel belangrijk dat de haren in de goede haarrichting geïmplanteerd worden.

Ja, je mag altijd een gratis adviesgesprek met ons inplannen. 

Nadat wij beoordeeld hebben of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie is het heel snel mogelijk om een behandeldag in te plannen.

Consult

Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul het formulier in voor een gratis consult. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.