Haarimplantaat kosten

Als je hebt besloten om een haarimplantatie uit te laten voeren omdat je kaler of dunner wordend haar krijgt wil je natuurlijk weten wat de haarimplantaat kosten zijn. Bij Medicalpoint betaal je een all-inclusive pakketprijs zodat je vooraf exact weet waar je aan toe bent. Wij rekenen geen meerkosten en ook geen prijs per aantal grafts, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In deze blog leggen we je graag uit welke methoden je kunt kiezen en wat de kosten van de haartransplantatie zijn.

Methode haarimplantatie

Er zijn een aantal methoden die gebruikt kunnen worden bij een haarimplantatie. De methoden die onze artsen toepassen zijn de FUE en de DHI methode. De FUE methode is de meest comfortabele en meest toegepaste methode. De donorharen worden onder lokale verdoving één voor één geëxtraheerd en geïmplanteerd in de gewenste gebieden. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen littekens achterblijven en dat het een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Daarnaast is het vrijwel pijnloos en geeft deze methode een snel herstel. De DHI methode maakt gebruik van een speciaal implantatieapparaat, waardoor er vooraf geen kanaaltjes geopend hoeven te worden in het ontvangende gebied. Hierdoor hoeft er geen haar te worden geschoren in het ontvangende gebied, wat de behandeling minder zichtbaar maakt. Ook geeft deze methode een nog sneller herstelproces dan de FUE methode, omdat er geen incisies hoeven te worden gemaakt.

Wat kost een graft

Bij veel behandelaars betaal je een bepaald bedrag per aantal grafts. Dit betekent ook dat je duurder uit bent als er meer grafts nodig zijn. Bij Medicalpoint betaal je een all inclusive pakketprijs met een onbeperkt aantal grafts. Als wij tijdens de behandeling zien dat er meer grafts nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken kost dit je dus niks extra! Bij andere behandelaars betaal je tot 900 grafts vaak al €3.000, en als je 5000 grafts nodig hebt voor een volle haardos loopt de prijs op richting de €10.000! Het nadeel is dat er soms pas tijdens de behandeling blijkt dat je meer grafts nodig hebt dan vooraf ingeschat, waardoor je onverwacht voor hogere kosten kunt komen te staan.

Haarimplantaat kosten

De kosten van onze behandelingen liggen tussen de €1.900 en €2.400. Dit is het all-inclusive bedrag wat je betaalt voor de volledige behandeling. Je kunt er bij Medicalpoint voor kiezen om de behandeling uit te laten voeren in Nederland of in Turkije. Voor de behandeling in Nederland betaal je €2.400, voor de behandeling in Turkije betaal je €1.900. Voor beide locaties geldt dat je een all-inclusive pakket koopt met daarin een onbeperkt aantal grafts, keuze uit de FUE of DHI techniek, een pijnloze verdoving en het nazorg pakket. Als je de behandeling in Turkije laat uitvoeren is het pakket ook inclusief de retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5-sterren hotel (inclusief ontbijt), alle transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek en begeleiding van een Nederlandstalige hostess. Voor beide locaties geldt dat je twee keer een nabehandeling krijgt op de kliniek in Nederland, nacontroles en een garantiecertificaat. Het eindresultaat is gemiddeld na 1 jaar zichtbaar. Vlak na de behandeling kunnen de geïmplanteerde haren uitvallen doordat ze verzwakt zijn door een lage toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. De haarwortels gaan dan in een soort rustfase en na 3 tot 6 maanden zal er weer nieuw en sterk haar groeien. Dit is een volledig normaal verloop van de periode na de behandeling en hier moet je dan ook rekening mee houden wanneer je een haartransplantatie laat uitvoeren.

Table of Contents

Haarimplantaat kosten

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Wenkbrauwhaar transplantatie

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.