Haarimplantatie Turkije

Turkije is een populaire bestemming voor vakantiegangers, maar ook steeds vaker voor het laten uitvoeren van een haarimplantatie! De Turkse artsen en klinieken zijn enorm gespecialiseerd in haartransplantaties en lopen wereldwijd voorop wat betreft de hoge kwaliteit en nieuwste technieken. Daarnaast zijn haarimplantaties in Turkije veel voordeliger dan in Nederland vanwege de lagere lasten en lagere lonen daar. Het is daarom een prima keuze om naar Turkije af te reizen om een haarimplantatie te laten uitvoeren. Wil je liever niet reizen? Dan is het ook gewoon mogelijk om de haarimplantatie te laten uitvoeren in onze kliniek in Nederland!

Waar moet je op letten bij haartransplantatie

Als je een afspraak hebt gemaakt om een haartransplantatie uit te laten voeren zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moet je een week voorafgaand aan de behandeling stoppen met bloed verdunnende medicijnen zoals aspirine of andere specifieke pijnstillers. Onze artsen bespreken dit uitgebreid met je in de intake, zodat je hier goed op voorbereid bent en al je vragen direct kunt stellen. Ook moet je je haren niet scheren of knippen vlak voor de haarimplantatie. Op de dag van de behandeling zelf mag je geen alcohol of sigaretten gebruiken en geen gel, wax of andere haarproducten in het haar smeren. Voor de behandeling is het handig om kleding aan te trekken die gemakkelijk uit kan, zonder het hoofd aan te raken. Na de operatie mag je de geïmplanteerde plekken de eerste paar dagen niet aanraken en moet je tijdens het slapen hoger liggen dan normaal. Hiervoor krijg je van ons een speciaal reiskussen mee. 10 dagen na de behandeling mag je weer deelnemen aan sportactiviteiten. Voor het wassen van de haren in de periode na de haarimplantatie geven wij een uitgebreid advies mee zodat het hoofd zo goed mogelijk geneest en het resultaat optimaal is.

Waarom een haarimplantatie in Turkije

Steeds meer mensen kiezen voor een haarimplantatie Turkije in plaats van deze behandeling gewoon in Nederland te laten uitvoeren. Turkije wordt inmiddels gezien als belangrijkste haartransplantatie land ter wereld. Het land staat bekend om hun cosmetische chirurgische behandelingen van enorm hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Die prijs-kwaliteit verhouding is de belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor een haarimplantatie Turkije. Je betaald (veel) minder geld voor dezelfde behandeling als in Nederland, en je krijgt ook nog eens de beste kwaliteit. Dat is voor veel mensen de reis wel waard!

Haarimplantatie Turkije prijs

Zoals je eerder gelezen hebt ligt de prijs voor een haarimplantatie in Turkije een stuk lager dan die van een implantatie in Nederland. Toch wordt de behandeling uitgevoerd door de beste artsen én krijg je het beste resultaat. Bij Medicalpoint ligt de haarimplantatie Turkije prijs op 1900 euro. Dit is de prijs van het all-inclusive pakket zodat je niet onverwachts voor extra kosten komt te staan. In dit pakket zit een onbeperkt aantal grafts, een pijnloze verdoving, het retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5-sterren hotel (inclusief ontbijt), het vervoer tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek en begeleiding van een Nederlands sprekende hostess. Bij terugkomst in Nederland krijg je twee nabehandelingen in onze kliniek in Amsterdam, een nazorgpakket, nacontroles en het garantiecertificaat.

Table of Contents

Haarimplantatie Turkije

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Wenkbrauwhaar transplantatie

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.