Haartransplantatie Amsterdam

Bij ongewenste kaalheid of dunner wordend haar kun je kiezen voor een haartransplantatie. Bij deze cosmetische ingreep worden er eigen haren ingebracht op de kale plekken die weer gaan groeien zodat je weer een vollere bos krijgt. Haartransplantaties worden tegenwoordig steeds populairder, omdat mensen op zoek zijn naar manieren om dunner wordend haar of kaalheid tegen te gaan.

Hoe werkt een haartransplantatie

Een haartransplantatie wordt ook wel haarherstel of haarimplantatie genoemd en is een chirurgische ingreep die de haargroei verbetert door het gebruik van gezonde haarzakjes uit een donorgedeelte van het hoofd. Als donorgebied wordt meestal de achterkant of de zijkant van het hoofd gekozen, waaruit groepjes haarzakjes worden verwijderd en worden herverdeeld en geïmplanteerd op het gebied waar het haarverlies optreedt. Deze techniek is een veilige, betrouwbare manier om de haargroei te herstellen, met minimale littekens en goede langetermijnresultaten. De meest gebruikte methode voor haartransplantatie is de zogenaamde FUE methode, waarbij de haren één voor één worden verplaatst. Deze methode is heel nauwkeurig en geeft de minste littekenvorming.

Hoe lang blijft haar na haartransplantatie?

Anders dan bij enkele andere cosmetische ingrepen is het effect van een haartransplantatie blijvend. Dit betekent dat een haartransplantatie niet herhaald hoeft te worden. Haar dat na een haartransplantatie is geplaatst, zal blijven groeien zoals het haar dat daarvoor op die plaats aanwezig was. Het is belangrijk om te onthouden dat de haargroei na een haartransplantatie niet van de ene op de andere dag plaatsvindt. Het kan enkele maanden duren voordat het haar begint te groeien en het kan enkele maanden tot een jaar duren voordat het haar volledig is uitgegroeid. Kort na een haartransplantatie of haarimplantatie kan er sprake zijn van het zogenaamde “shock-loss”. Door de schok van de transplantatie vallen de getransplanteerde haren uit. Deze haren groeien binnen 3 tot 6 maanden gewoon terug en geven dan het gewenste effect.

Haartransplantatie Amsterdam kosten

De kosten van een haartransplantatie in Amsterdam liggen tussen de 1.900 euro en de 2.400 euro.
De verschillen komen onder andere voort uit de omvang van de behandeling en de locatie waar de behandeling wordt uitgevoerd. Voor een all-inclusive haartransplantatie in Amsterdam betaal je €2.400. Dit is inclusief een onbeperkt aantal grafts, FUE of DHI techniek, verdoving, nazorgpakket, 2 keer een nabehandeling, lunch of avondeten op de behandeldag, nacontroles en een garantiecertificaat. Een graft is een haarzakje waarin één of meerdere haren kunnen groeien. Hoe meer nieuwe haargroei je wilt, hoe meer grafts je dus nodig hebt. Je kunt de behandeling ook uit laten voeren in Turkije, waarvoor je een totaalprijs van €1.900 betaalt. In dit pakket zit exact dezelfde behandeling en nazorg als in het eerste pakket, alleen hierin zit ook de retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5* hotel inclusief ontbijt, alle transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek en begeleiding van de Nederlandtalige hostess. In dit geval krijg je de controles en nazorg ook gewoon in onze Nederlandse kliniek in Landsmeer.

Table of Contents

Haartransplantatie Amsterdam

Regenera Activa

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.