Haartransplantatie kosten

Wat zijn haartransplantatie kosten? Je vraagt het je vast af als je te kampen hebt met dunner wordend haar of kale plekken. Bij Medicalpoint betaal je altijd een vaste prijs voor een all-inclusive pakket vanaf €1.900. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling in 1 van onze klinieken in Istanbul of Amsterdam. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen voor, tijdens en na de ingreep zodat je in alle rust de behandeling in kan gaan en het gewenste effect krijgt van de haartransplantatie. Wat zijn de haartransplantatie kosten en worden de kosten haartransplantatie vergoed? We vertellen het je graag in deze blog!

Over Medicalpoint

Wij zijn een Nederlandse kliniek met een vestiging in Nederland en een vestiging in Istanbul en wij helpen klanten van over de hele wereld. Bij Medicalpoint kun je zelf kiezen waar je de behandeling wilt ondergaan, in Nederland of in Turkije. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties en werken met de beste artsen en specialisten uit zowel Nederland als Turkije. Kwaliteit, hygiëne en een natuurlijke uitstraling zijn onze kernwaarden als het gaat om cosmetisch medische ingrepen. De voorbereiding en de nazorg van ons traject vinden in ieder geval plaats in onze kliniek in Landsmeer waar we van tevoren uitgebreid met je doornemen wat je te wachten staat en welke haartransplantatie kosten hieraan zijn verbonden. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau en wij werken uitsluitend met strikt medische protocollen om zorg van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Kosten haartransplantatie

De kosten van een haartransplantatie zijn bij ons relatief laag. Wij kunnen de haartransplantatie goedkoop aanbieden omdat wij werken met een eigen team van artsen en specialisten waardoor we niet te maken hebben met, veelal hoge, bemiddelingskosten. We maken altijd gebruik van de nieuwste methodes, apparatuur en instrumenten om de hoge kwaliteit te waarborgen. Voor een haartransplantatie uitgevoerd in Turkije betaal je een totaalprijs van €1.900, voor de haartransplantatie uitgevoerd in Nederland betaal je €2.400. Voor beide opties geldt dat je een volledig all-inclusive pakket krijgt, zonder (onverwachte) bijkomende kosten. Als je besluit de haartransplantatie bij Medicalpoint te laten uitvoeren beginnen we met een haaranalyse en een beoordeling om uitgebreide informatie te geven en eerlijk te adviseren over de mogelijkheden en de verwachtingen. Vervolgens gaan we een datum plannen om de behandeling uit te voeren. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uur.

Kosten haartransplantatie vergoed

Of je er nu voor kiest om de behandeling uit te laten voeren in Nederland of in Turkije, voor beide locaties geldt dat je een all-inclusive pakket koopt met daarin een onbeperkt aantal grafts, keuze uit de FUI of DHI techniek, een pijnloze verdoving en het nazorgpakket. Je krijgt twee keer een nabehandeling op de kliniek in Nederland, nacontroles en een garantiecertificaat. Voor de behandeling in Turkije krijg je inbegrepen bij het pakket ook het retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5* hotel inclusief ontbijt, alle transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek en begeleiding van een Nederlandstalige hostess. De kosten van een haartransplantatie worden in de meeste gevallen niet vergoed door je zorgverzekering. Een haartransplantatie is namelijk een cosmetische ingreep en deze worden normaliter niet vergoed in het basispakket.

Table of Contents

Haartransplantatie kosten

Regenera Activa

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.