Haartransplantatie Rotterdam

Een haartransplantatie of haarimplantatie is een medische behandeling waarbij haarzakjes (follikels) met behulp van een chirurgische techniek worden verplaatst van een gebied met veel haar (meestal de zijkant of achterkant van het hoofd) naar een kaal gebied of gebied met dun haar. Een haartransplantatie kan ook worden gebruikt om een haarlijn te herstellen of om een afgebrande of beschadigde haardos te repareren.

Haartransplantatie kosten Rotterdam

De kosten van een haartransplantatie kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de ervaring en reputatie van de arts, de grootte van het gebied dat behandeld moet worden, en de gekozen techniek. Er zijn meerdere technieken die kunnen worden toegepast bij het uitvoeren van een haartransplantatie, maar de FUE (Follicular Unit Extraction) en de DHI (Direct Hair Implantation) zijn de meest gebruikte methoden. Bij de FUE methode worden haarzakjes met een holle naald losgemaakt en één voor één getransplanteerd naar de gewenste plek. Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden met een extra kleine naald voor sneller herstel en minder littekenvorming. De FUE methode is over het algemeen goedkoper dan de DHI methode. Ook kunnen er met deze methode meer grafts worden geïmplanteerd. De DHI methode maakt gebruik van een speciaal implantatieapparaat wat haarzakjes direct kan implanteren, zonder vooraf gemaakte incisies. Een groot voordeel van deze methode is dat je haar vooraf niet hoeft te worden geschoren, waardoor het minder zichtbaar is dat er een behandeling is uitgevoerd. Ook is er met deze methode bijna geen sprake van bloedingen tijdens het proces.

Wat zijn de nadelen van een haartransplantatie

Aan elke medische en cosmetische behandeling zitten zowel voor- als nadelen verbonden. Voordat je een haartransplantatie overweegt is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de nadelen. De ingreep kan pijnlijk zijn en er is een kleine doch aanwezige kans op complicaties zoals infecties. Na de behandeling is er een hersteltijd waarin je sommige activiteiten, zoals sporten en zwemmen, niet mag doen. Het gewenste resultaat van een implantatie is niet direct zichtbaar maar duurt enkele maanden tot een jaar. Tot slot is de behandeling vrij kostbaar en wordt deze meestal niet vergoed door je zorgverzekering.

Haartransplantatie Rotterdam prijs

Wij bieden een all-inclusive haartransplantatie pakket waarin we alle kosten verwerkt hebben. We werken met voordelige pakketten omdat we werken met een eigen team van artsen en specialisten waardoor we geen hoge bemiddelingskosten hoeven door te rekenen aan de klant. Voor een haartransplantatie uitgevoerd in Turkije betaal je een totaalprijs van €1.900. Dit is inclusief een onbeperkt aantal grafts, een pijnloze verdoving, retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5* hotel inclusief ontbijt, alle transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek, begeleiding van een Nederlandstalige hostess, 2 nabehandelingen in onze kliniek in Landsmeer, een nazorgpakket, nacontroles en een garantiecertificaat. Het is ook mogelijk om de haartransplantatie uit te laten voeren in de kliniek in Landsmeer, waarvoor je een all inclusive prijs van €2.400 betaalt.

Table of Contents

Haartransplantatie Rotterdam

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Wenkbrauwhaar transplantatie

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.