Haartransplantatie Turkije kosten

Als je hebt besloten om een haartransplantatie te laten doen ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de kosten. Het laten uitvoeren van een haartransplantatie in Turkije is voordeliger dan wanneer je dit in Nederland laat doen. Dit heeft voornamelijk te maken met de lagere kosten voor onder andere locatie, materialen en personeel in Turkije. Ondanks deze lagere kosten zijn haartransplantaties in Turkije van enorm hoge kwaliteit, misschien wel de hoogste kwaliteit ter wereld, en wordt je tijdens het hele proces intensief begeleid zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Wat is een haartransplantatie

Voordat we de haartransplantatie Turkije kosten kunnen toelichten leggen we graag uit wat een haartransplantatie precies inhoudt. Een haartransplantatie wordt ook wel haarherstel of haarimplantatie genoemd. Dit is een chirurgische ingreep die de haargroei verbetert door gezonde haarzakjes uit een donorgedeelte van het hoofd te verplaatsen naar het gewenste gebied. Een haartransplantatie is een veilige en betrouwbare manier om de haargroei te herstellen. Littekenvorming is bij een haartransplantatie minimaal en de langetermijnresultaten zijn in bijna alle gevallen zeer goed. De meest gebruikte methodes voor de transplantatie zijn de FUE en de DHI methode. In een persoonlijk gesprek lichten we deze verschillende methoden graag toe zodat jij de juiste methode voor jouw wensen en jouw verwachtingen kunt kiezen.

De voor- en nadelen van een haartransplantatie

Net als elke medische ingreep heeft een haartransplantatie voordelen maar ook nadelen. De voordelen van een haartransplantatie wegen in de meeste gevallen gelukkig op tegen de nadelen. Zo is het getransplanteerde haar jouw eigen haar, waardoor je na de herstelfase geen verschil meer ziet en het een natuurgetrouw beeld geeft. Het resultaat is ook blijvend, getransplanteerd haar zal niet meer uitvallen. Je hoeft de behandeling in de meeste gevallen dus ook niet te herhalen. Daarnaast is de herstelperiode relatief kort, dus je kunt al vrij snel na de ingreep weer je normale activiteiten hervatten. Eén van de nadelen van de haartransplantatie is dat de ingreep pijnlijk kan zijn. Gelukkig wordt het door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren, maar toch moet je hier van tevoren wel rekening mee houden. Ook is er, net als bij elke medische ingreep, een risico op complicaties zoals infecties. Dit komt zeer zelden voor maar hier moet je wel bedachtzaam op zijn. Direct na de behandeling mag je enkele dagen niet sporten en zwemmen omdat er geen extra druk op het hoofd mag komen. Na tien dagen kun je sporten en andere lichamelijke activiteiten weer net zoals voorheen doen. De behandeling is wel vrij kostbaar en wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekering, dus hier dien je zelf zorg voor te dragen.  

Haartransplantatie kosten Turkije

De haartransplantatie kosten Turkije liggen lager dan de kosten voor een haartransplantatie uitgevoerd in Nederland. Ondanks dat verschil in kosten wordt je in Turkije door de beste artsen behandeld en krijg je het beste resultaat. Wij raden mensen dus graag aan om de behandeling uit te laten voeren in Turkije! De prijs voor het all-inclusive pakket van een haartransplantatie in Turkije is €1.900. Deze prijs is inclusief een onbeperkt aantal grafts, een retourticket naar Turkije, twee nachten verblijf in een 5*-hotel inclusief ontbijt en al het vervoer tussen de kliniek, het hotel en de luchthaven. In Turkije wordt je begeleid door een Nederlandstalige hostess zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de taalbarrière en je alle vragen gewoon in je eigen taal kunt stellen. In het all-inclusive pakket zitten ook twee nabehandelingen in onze kliniek in Landsmeer, een nazorgpakket, nacontroles en het garantiecertificaat.

Table of Contents

Haartransplantatie Turkije kosten

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Wenkbrauwhaar transplantatie

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.