Groeiboost behandeling

Heb je last van dun wordende haar of heb je een haartransplantatie gehad? Dan is een groeiboost behandeling de juiste behandeling voor je.
Tarieven

Kosten: 

Groeiboost voor na een haartransplantatie of dun wordend haar:

1 sessie groeiboost behandeling:                                  €200,-

3 sessies groeiboost behandeling:     (Tijdelijke Actie)      €450,-

 

Herstel voor het gezicht (vampire lifting):

1 sessie:       €250,-

3 sessies:      €650,-

De behandeling

Een groeiboost behandeling is een niet- chirurgische behandeling en is dan ook niet nodig dat je daarna bedrust neemt. Je kan je werkzaamheden gelijk weer oppakken. Na de behandeling kan het huid rood uitzien en gevoelig aanvoelen.  Dit trekt na een aantal uurtjes geleidelijk weg. In sommige gevallen wordt er een adertje geraakt wat resulteert in een blauwe plek. De blauwe plek is echter van korte duur en zal na een week vrijwel onzichtbaar zijn.

 

Je verkregen bloedplaatjes wordt door middel van een heel dun naaldje onder de huid geïnjecteerd. Soms wordt het in combinatie met een dermapen of microneedling uitgevoerd. Na de behandeling kan het huid rood uitzien maar dit trekt na een aantal uren weg. Effect kan je na 2 tot 3 maanden zien.

 

Wat is een groeiboost behandeling?

Hoewel bloed voornamelijk een vloeistof is het bevat ook kleine vaste componenten (rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes). De plaatjes zijn het best bekend om hun belang in stollend bloed. Echter, bloedplaatjes bevatten ook honderden eiwitten (groeifactoren) die van groot belang zijn bij de genezing van blessures of herstel van uw huid of haar.

 

Artsen

Wij werken al jaren met dezelfde artsen en haarspecialisten in Istanbul. We zijn er trots op dat we nu een vast team uit Istanbul hebben die de behandelingen in Landsmeer uitvoert. Onze artsen en haarspecialisten  hebben meer dan 10 jaar ervaring in haartransplantaties waarbij de focus ligt op een natuurlijke uitstraling. De  haarspecialisten in Turkije staan heel hoog aangeschreven door hun expertise en ervaring. Dit is dan ook de reden dat we graag met hun werken. De behandelingen worden alleen uitgevoerd door specialisten die ervaring hebben dus geen assistenten of stagiaires.  Je bent altijd van harte welkom om kennis met ons te maken in ons kliniek in Landsmeer.

 

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Consult

Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul het formulier in voor een gratis consult. Na het invullen zullen wij spoedig contact met u opnemen 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.