Regenera Activa

Bent je op zoek naar een effectieve oplossing voor haarverlies? Ontdek Regenera Activa. Een geavanceerde en natuurlijke behandelingsmethode die je haargroei herstelt en versterkt.
Wat is Regenera Activa?

Regenera Activa is een innovatieve behandeling die gebruikmaakt van je eigen lichaamseigen cellen om haargroei te stimuleren. Het proces is gebaseerd op autologe microgreffeertechnologie, waarbij gezonde haarzakjes uit je eigen hoofdhuid worden gehaald, verwerkt en opnieuw geïnjecteerd in gebieden met dunner wordend haar. Hierdoor worden de natuurlijke regeneratieve eigenschappen van je haarzakjes geactiveerd.

Voor wie

Voor wie is Regenera Activa geschikt?

Regenera Activa is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar, ongeacht de oorzaak. Het is vooral effectief in de vroege tot middelste stadia van haarverlies. Een consultatie met een specialist zal bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Neem de eerste stap naar een vollere haardos

Wil je meer weten over hoe Regenera Activa jouw haarverlies kan aanpakken? Maak vandaag nog een afspraak voor een consul. Onze experts staan klaar om je te begeleiden naar een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en een gezonde haargroei.

 

Kies voor Regenera Activa en geef je haar de kans om te regenereren!

De behandeling

Hoe werkt het?

  1. Extractie: Een kleine hoeveelheid huid met gezonde haarzakjes wordt pijnloos verzameld uit een donorgebied, meestal aan de achterkant van je hoofd.
  2. Verwerking: Deze huidmonsters worden vervolgens verwerkt in een speciale Regenera Activa-apparaat om cellen en groeifactoren te isoleren.
  3. Injectie: De geconcentreerde cellen en groeifactoren worden nauwkeurig geïnjecteerd in de gebieden met haarverlies.

 

Voordelen van Regenera Activa:

  • Minimaal invasief: Het is een eenvoudige, veilige en bijna pijnloze procedure die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd.
  • Natuurlijk en biologisch: Omdat het gebruikmaakt van je eigen cellen, is er geen risico op allergieën of afstotingsreacties.
  • Snelle hersteltijd: Ja kan vrijwel direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.
  • Langdurige resultaten: Veel patiënten merken na enkele maanden al zichtbaar resultaat, met een verbeterde haardichtheid en kwaliteit. 1 behandeling is al voldoende voor resultaat.
Tarief

Kosten: 

 

Tarief voor een Regenera Activa behandeling is:                €1500

Dit is inclusief:

  • Nazorgpakket

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Consult

Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul het formulier in voor een gratis consult. Na het invullen zullen wij spoedig contact met u opnemen 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.