Haarimplantatie Nederland

Het wordt tegenwoordig steeds populairder om een haartransplantatie of een haarimplantatie te laten uitvoeren. Vooral mannen kiezen steeds vaker voor deze behandeling bij ongewenste kaalheid of dunner wordend haar. De behandeling wordt op steeds meer plekken uitgevoerd zodat je ruime keuze uit aanbieders hebt. Je kunt de haarimplantatie bijvoorbeeld laten uitvoeren in Nederland of je kunt de ingreep laten uitvoeren in Turkije met behulp van een Nederlandse bemiddelaar.

Wat is een haarimplantatie

Een haarimplantatie Nederland, ook wel haarherstel of haartransplantatie genoemd, is een chirurgische ingreep die de haargroei verbetert en stimuleert. Hiervoor worden gezonde haarzakjes uit een donorgedeelte van het hoofd gehaald, meestal de achterkant of de zijkant, en op de kale plekken geplaatst. De groepjes haarzakjes die verwijderd worden uit het donorgebied worden herverdeeld en geïmplanteerd in het gebied waar haarverlies optreed, meestal bij de haarlijn aan de voorkant van het hoofd. Haarimplantatie heeft zich inmiddels bewezen als een veilige en betrouwbare manier om de haargroei te herstellen. Als je kiest voor een haarimplantatie kun je kiezen voor verschillende typen behandelingen, waaronder de FUE CT haartransplantatie of de DHI haartransplantatie. Jouw behandelaar kan beide methoden toelichten zodat je de juiste keuze maakt die bij jouw lichaam en jouw wensen past.

Hoe lang blijft een haarimplantatie?

Een haarimplantatie is een ingreep met blijvend resultaat. Dit betekent dat een haarimplantatie maar één keer uitgevoerd hoeft te worden, anders dan bij veel andere cosmetische ingrepen. Bij de haarimplantatie worden gezonde haarzakjes of groepjes gezonde haarzakjes geïmplanteerd op de gewenste plek. Kort na de implantatie kan het getransplanteerde haar uitvallen. Gelukkig groeit dit haar binnen 3 tot 6 maanden terug en geeft het dan het gewenste effect. Haar dat bij de implantatie geplaatst is zal blijven groeien zoals het haar dat daarvoor op die plaats aanwezig was.

Haarimplantatie Nederland kosten

Wat kost een haarimplantatie? De kosten van een haarimplantatie in Nederland of Turkije hebben we overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Op deze manier weet je van tevoren wat je kunt verwachten als je ervoor besluit te kiezen om een haarimplantatie door Medicalpoint te laten uitvoeren. Wij bieden een all-inclusive pakket voor onze diensten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze pakketten zijn voordelig omdat we werken met een eigen team van artsen en specialisten. Hierdoor hoeven wij geen rekening te houden met bemiddelingskosten en dat voordeel zie jij direct terug in je portemonnee. Voor een haarimplantatie uitgevoerd in Turkije betaal je €1.900 voor het totale pakket. Dit is inclusief een onbeperkt aantal grafts*, een pijnloze verdoving, een retourticket naar Istanbul, twee nachten verblijf in een 5* hotel inclusief ontbijt, alle transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek en begeleiding van een Nederlandstalige hostess. Na terugkomst in Nederland krijg je ook nog twee nabehandelingen in onze kliniek in Landsmeer, een nazorgpakket, nacontroles en een garantiecertificaat. Wil je de haarimplantatie liever in Nederland laten uitvoeren? De haarimplantatie Nederland kosten zijn €2.400. Hiervoor krijg je exact hetzelfde als in het bovenstaande pakket, alleen wordt de behandeling dan uitgevoerd in onze kliniek in Landsmeer.

*Een graft is een haarzakje waarin één of meerdere haren groeien. Hoeveel haren een graft bevat is afhankelijk per persoon, maar bij onze haarimplantaties krijg je een onbeperkt aantal grafts en dus een onbeperkt aantal geïmplanteerde haarzakjes.

Table of Contents

Haarimplantatie Nederland

Haartransplantatie in Nederland

Injectables

Haartransplantatie in Istanbul

Baard- en snorhaartransplantatie

Groeiboost behandeling

Wenkbrauwhaar transplantatie

Waarom een behandeling bij Medicalpoint?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten met een hoog kennisniveau.

We kunnen de kwaliteit hoog en de kosten scherp houden omdat we met onze eigen ervaren artsen uit Istanbul werken. Je hoeft niet meer te reizen voor een haartransplantatie.

Uitstekende nazorg en persoonlijk contact.

15 jaar ervaring in de medische sector waardoor wij eerlijk advies op maat kunnen geven.

Werkwijze van Medicalpoint

Haaranalyse

Je kan op verschillende manieren een haaranalyse krijgen. 

  • Een persoonlijk consult in ons kliniek.
  • Foto’s sturen van rondom het hoofd via contactformulier of onze Whatsapplijn.

Beoordeling

Onze specialist geeft je uitgebreid informatie wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van de haartransplantatie. 

Planning

Samen kijken we naar een geschikte datum en wordt er een behandeldag ingepland. Je krijgt per mail alle informatie die je nodig hebt.

Behandeldag

Op de behandeldag krijg je eerst een intakegesprek waarbij je medisch dossier en de nazorg wordt besproken. Daarna wordt door de specialist het de behandelende gebied afgetekend en uitvoerig met je besproken. De haartransplantatie is een dagbehandeling en duurt ongeveer 6 a 7 uurtjes.

Consult

Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het formulier in voor een gratis haaranalyse. Na het invullen zullen wij spoedig contact met je opnemen. 

Contactinformatie

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.